BENVINGUTS I BENVINGUDES!!!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!!!
Com ja sabeu, aquests tallers pretenen ser un espai de trobada, convivència i participació pels familiars dels alumnes del centre.Un espai on les famílies tingueu ocasió de conèixer-vos, comunicar-vos i compartir experiències i afinitats sobre l’educació dels vostres fills/es així com a col•laborar i implicar-vos en la vida del centre

VISITEM EL CENTRE D'ACOLLIDA EL XIPRER

BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing

El dijous 7 de Maig  vam tenir l’oportunitat i la gran sort de visitar el Xiprer, gràcies al  tècnic integrador social, Ignacio Fernández, vam poder conèixer els objectius, funcionament, organització, etc... del centre d' acollida El Xiprer.

El centre d’ acollida El Xiprer de Granollers dóna i distribueix aliments, gestiona pisos per ajudar als pobres. Cada dia hi passen més de 100 persones per esmorzar, dinar i fer tallers (català, Reihki, etc.) i l’entitat també gestiona pisos d’ acollida per a persones amb problemàtiques diverses, en col·laboració amb Càritas.

Més de 100 voluntaris hi col·laboren amb regularitat. El seu “Magatzem d’aliments”distribueix productes a les famílies derivades per l'assistent social.

Les mares del taller de famílies  aquest dia vam aprendre  una gran lliçó d’humanitat i generositat.





JOCS FLORALS 2009

JOCS FLORALS 2009
El passat 23 d'Abril, coincidint amb la DIADA DE SANT JORDI, vam celebrar a l'escola el lliurament de premis dels Jocs Florals 2009

EL PIRATA ... CARNESTOLTES!!!

EL PIRATA ... CARNESTOLTES!!!
(20 FEBRER 2009) Les mares del Taller de Famílies, van col·laborar en la confecció de la disfressa i el decorat del PIRATA CARNESTOLTES!!!

NADAL A GRANULLARIUS

NADAL A GRANULLARIUS
(11 DESEMBRE 2008) Mireu les fotos del mural que vam fer aquest Nadal

ESTEL DE NADAL

ESTEL DE NADAL
(20 NOVEMBRE 2008) Mireu mireu... aquest estel es ben original!!! Per la confecció.. va col·laborar total l'escola .... grans i petits!!

3/12/2009

La propera setmana continuarem.....!!!!

1 comentari:

  1. Hola noies!!!

    Hem d'aprofitar al màxim aquest blog..amb fotografies, comentaris, etc..

    Cristina (T.I.S)

    ResponElimina